سفارش تبلیغ
صبا ویژن


نیست بر لوح دلم جز الف قامت یار . . . . چکنم حرف دگر یاد نداد استادم
سید شهیدان اهل قلم، سید مرتضی آوینی:
هنر آن است که بمیری پیش از آنکه بمیرانندت و مبداء و منشاء حیات آنانند که اینگونه مرده اند... خون حسین (ع) و اصحابش کهکشانی است که بر آسمان دنیا راه قبله را می نمایاند... پندار ما این است که ما مانده ایم و شهداء رفته اند، اما حقیقت آن است که زمان ما را با خود برده و شهداء مانده اند... زندگی زیباست اما شهادت از آن زیباتر است... حب حسین (ع) سرالاسرار شهداست... از عاشورای سال 61 هجری دیگر زمان از عاشورا نگذشته است و همه روزها عاشوراست... کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی بسوی حقیقت نیست... حقیقت هنر نوعی معرفت است که در عین حضور و شهود برای هنرمند مکشوف می گردد... هنر شیدایی حقیقت و تجلی شیدایی است

به نوشته شریف نیوز، چندی است که خبرگزاری ایسنا خط خبری‌ای  را در یافتن «پایتخت فرهنگی ایران» پی گرفته و در این راستا مصاحبه‌ها‌ی متعددی را با مسئولین شهرهای شیراز، اصفهان و یزد انجام می‏دهد.

روزی شیراز را به عنوان پایتخت فرهنگی معرفی می‏کند و امروز در مورد امکان انطباق این عنوان بر یزد سخن می‏گوید.

 آنچه که مسلم است اطلاق عنوان پایتخت فرهنگی بر یک شهر کشور آن هم در شرایطی که شهرهایی دیگر نیز می‏توانند با تفاوت‌ها‌یی، شایسته چنین عنوانی باشند، اقدامی خردمندانه به شمار نمی‏آید.

 یک کارشناس امور فرهنگی در گفت و گو با خبرنگار «شریف نیوز» بیان داشت: انداختن این رقابت کاذب میان مسئولین شهرهای مهم کشور به هیچ وجه در شان ایرانیان نیست، چراکه برای ما عنوان‌ها‌ مهم نیستند.

وی افزود: همانطور که حافظ و سعدی و صدرای شیرازی برای ایرانیان اهمیت دارند، معماری یزد و بزرگان این شهر و تمدن برخاسته از اصفهان و بزرگانش برای ما مهمند، لذا جستجو برای یافتن پایتخت فرهنگی ایران جستجویی عبث و در عین حال مشکوک است.

 وی درباره مشکوک بودن این جستجو اظهار داشت: در شرایطی که کشور ما نیازمند وحدت است عده ای با طرح مسائل قومی و برخی رسانه‌ها‌ نیز با ایجاد مسابقه دروغین یافتن پایتخت فرهنگی ایران، به اتحاد ملی کشور خدشه وارد می‏کنند.وی بیان داشت: شهرهای شیراز و یزد و اصفهان و مشهد و تبریز در کنار یکدیگرند و نباید با طرح چنین موضوعاتی بین مسئولان و اهالی آنان اختلاف ایجاد کرد.



 

هیچ می توانیم بگوییم ‌‍"" کان کمن زار الله فی عرشه "" کیست؟

زائر امام حسین (ع) در شب جمعه کسی است که خدا را در عرشش زیارت می کند.

یعنی چه؟ آیا ما اینها را می فهمیم؟

  ارزش گریه به حدی است که می گویند:

"قبل از زیارت سید الشهداء(ع) ، هنگام خواندن اذن دخول ، همین که اشک مختصری از چشمانت آمد ، آن اشک علامت اذن دخول است؛ یعنی داخل شو؛

    آخر از چشم من اشک بیاید چه ربطی دارد که آنها اذن دخول داده اند؟ آیا معلوم است که این قضیه ها چیست؟

آیت الله بهجت



<   <<   26   27   28   29   30   >>   >
منع دانش روا نیست . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]