سفارش تبلیغ
صبا ویژن


نیست بر لوح دلم جز الف قامت یار . . . . چکنم حرف دگر یاد نداد استادم
سید شهیدان اهل قلم، سید مرتضی آوینی:
هنر آن است که بمیری پیش از آنکه بمیرانندت و مبداء و منشاء حیات آنانند که اینگونه مرده اند... خون حسین (ع) و اصحابش کهکشانی است که بر آسمان دنیا راه قبله را می نمایاند... پندار ما این است که ما مانده ایم و شهداء رفته اند، اما حقیقت آن است که زمان ما را با خود برده و شهداء مانده اند... زندگی زیباست اما شهادت از آن زیباتر است... حب حسین (ع) سرالاسرار شهداست... از عاشورای سال 61 هجری دیگر زمان از عاشورا نگذشته است و همه روزها عاشوراست... کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی بسوی حقیقت نیست... حقیقت هنر نوعی معرفت است که در عین حضور و شهود برای هنرمند مکشوف می گردد... هنر شیدایی حقیقت و تجلی شیدایی است
بعد از تکثیر شبانه سی دی فیلم اخراجی ها درتیراژ چند صدهزاری در 24 ساعت و توزیع رایگان آن توسط گروهی مدعی هنرمندی و حتی ارزشی بودن که همه امکانات و رانت ها را در اختیار دارند ولی همچنان در کارهایشان می لنگند و ناکام می مانند، برای مقابله با فروش بالای فیلم اخراجی ها، مرحله دوم و سوم پاتک حسودان به فیلم اخراجی ها آغاز شد.

درست چند روز بعد از این که "حکیم سوری" (فرمانده گردان سلمان در سال 1367)، "مسعود ده نمکی" )فرمانده گروهان آن زمان که شهید "مجید خدمت" و دوستانش در آن حضور داشتند، و کارگردان امروزی فیلم سینمایی اخراجی ها) همراه با کامبیز دیرباز، سیدجواد هاشمی، نگار فروزنده، فخرالدین صدیق شریف، قاسم زارع بازیگران فیلم و "حبیب الله کاسه ساز" تهیه کننده و دیگر عوامل فیلم اخراجی ها، در خانه شهید مجید خدمت حضور یافتند و با پدر، برادران، و خواهر آن شهید عزیز دیدار کردند که خانواده نیز با ابراز تشکر بسیار، خوشحالی خود را از این که چنین فیلمی درباره مجید ساخته شده است ابراز داشتند، سناریوی تخریب فیلم اخراجی ها کلید خورد.

آن روز در خانه مجید، دوستان قدیمی و همرزمان مجید حضور داشتند که ده نمکی یکی یکی کاراکترها و بازیگرانی را که نقش آن ها را بازی کرده بودند به همدیگر معرفی کرد. خواهر مجید هم با خانم نگار فروزنده که در فیلم نقش خواهر مجید را بازی می کرد به روبوسی، گریه و تشکر پرداخت.

ادامه...



[ و مردى پیش روى امام ( ع ) دیگرى را به پسرى که برایش زاده بود چنین مبارک باد گفت : تو را مبارک باد این گزیده سوار که خدایت داد . امام فرمود : ] چنین مگو ، بگو : بخشنده را سپاس بدار ، و بخشیده بر تو مبارک باد و به کمال خود رساد و نیکویى او روزیت بواد . [نهج البلاغه]