سفارش تبلیغ
صبا ویژن


نیست بر لوح دلم جز الف قامت یار . . . . چکنم حرف دگر یاد نداد استادم
سید شهیدان اهل قلم، سید مرتضی آوینی:
هنر آن است که بمیری پیش از آنکه بمیرانندت و مبداء و منشاء حیات آنانند که اینگونه مرده اند... خون حسین (ع) و اصحابش کهکشانی است که بر آسمان دنیا راه قبله را می نمایاند... پندار ما این است که ما مانده ایم و شهداء رفته اند، اما حقیقت آن است که زمان ما را با خود برده و شهداء مانده اند... زندگی زیباست اما شهادت از آن زیباتر است... حب حسین (ع) سرالاسرار شهداست... از عاشورای سال 61 هجری دیگر زمان از عاشورا نگذشته است و همه روزها عاشوراست... کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی بسوی حقیقت نیست... حقیقت هنر نوعی معرفت است که در عین حضور و شهود برای هنرمند مکشوف می گردد... هنر شیدایی حقیقت و تجلی شیدایی است
شرط صیانت از هویت فرهنگی امیدواری به جوانان است
معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه شرط صیانت از هویت فرهنگی امیدواری به جوانان است، گفت: در دفاع از هویت فرهنگی چشم به جوانان داریم و امیدواریم که این دفاع را با فرهنگ ایرانی و اسلامی به تهاجمی علیه دشمنان تبدیل کنیم.

پرویز داودی که در مراسم اختتامیه اولین جشنواره رسانه‌های دیجیتالی سخن می‌گفت، ضمن تشکر از برگزارکنندان این مراسم برپایی این محافل علمی و رقابتی را عاملی موثر در پیشرفت کشور دانست.
وی با اشاره به حضور جوانان در عرصه‌های مهم علمی گفت: ما گوهرهای ارزشمندی در فرهنگ بومی و دینی خود داریم و دین منشأ این ارزش‌هاست که به واسطه وجود تحرک‌های مختلفی در سیاست‌های استکباری دشمنان امروز ما شاهد حضور جوان‌‌های آزاد و آزاده با افکار بزرگ و جستجو‌گر در مقابل این تهاجمات هستیم.
معاون اول رئیس جمهور گفت: ما چه بخواهیم و چه نخواهیم شاهد تحولی عظیم در عرصه نرم‌افزاری و سخت‌افزاری هستیم که نه می‌توان مانع آن شد و نه آن را رها نمود بلکه وظیفه دولت درک این قابلیت‌ها و هدایت‌ آن در مسیر مناسب است که وزارت ارشاد نقش مهمی در این زمینه ایفا می‌‌کند.
داودی با اشاره به تحولاتی که امروز در دنیا رخ می‌دهد، گفت: این تحولات بسیار غیر منتظره و غیرقابل کنترل است و کشور ما نیز در عرصه علوم و تکنولوژی جزء کشورهای در حال تحول است و البته اعتراضاتی که از سوی بعضی کشورها شاهد هستیم از سرعت و شفافیت ارتباط بین فرهنگ‌هاست و این امر حساسیت غرب نسبت به ما را زیاد می‌کند.

همنشین پادشاه همچون شیر سوار است ، حسرت سوارى او خورند و خود بهتر داند که در چه کار است . [نهج البلاغه]