نیست بر لوح دلم جز الف قامت یار . . . . چکنم حرف دگر یاد نداد استادم
سید شهیدان اهل قلم، سید مرتضی آوینی:
هنر آن است که بمیری پیش از آنکه بمیرانندت و مبداء و منشاء حیات آنانند که اینگونه مرده اند... خون حسین (ع) و اصحابش کهکشانی است که بر آسمان دنیا راه قبله را می نمایاند... پندار ما این است که ما مانده ایم و شهداء رفته اند، اما حقیقت آن است که زمان ما را با خود برده و شهداء مانده اند... زندگی زیباست اما شهادت از آن زیباتر است... حب حسین (ع) سرالاسرار شهداست... از عاشورای سال 61 هجری دیگر زمان از عاشورا نگذشته است و همه روزها عاشوراست... کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی بسوی حقیقت نیست... حقیقت هنر نوعی معرفت است که در عین حضور و شهود برای هنرمند مکشوف می گردد... هنر شیدایی حقیقت و تجلی شیدایی است
 دبیرجامعه‌ی اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد، گفت: انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران، در طی مبارزاتش با استبداد پهلوی و استکبار آمریکا و انگلیس، آرمان مبارزات جنبش دانشجویی در ایران بوده است.

 مهدی بادپا درگفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهارداشت : با تلاش‌های جنبش دانشجویی والبته روحانیت و بازاریان به رهبری امام خمینی (ره)، این انقلاب به ثمر نشست. بنابراین رابطه اپوزسیونی جنبش دانشجویی و حاکمیت، با شکل‌گیری نظام دینی به پایان رسید.

 وی افزود: درنتیجه این تحول است که می‌بایست شکل انتقاد جنبش دانشجویی دگرگون شود و این انتقاد مبتنی بر مدد به نظام با انتقاد فعال همراه شود. از این رو است که نقد جنبش دانشجویی، باید در جهت اصلاح و حرکت رو به جلوی انقلاب در تمام ابعاد در جامعه باشد.

 بادپا تصریح کرد: برخی دانشجویان متاثرازافکار روشن‌فکران غرب‌زده، برخلاف سیاست‌ها و علایق بومی و دینی مردم، به انتقاد از حاکمیت پرداخته‌اند، بهتراست این شیوه را به جای انتقاد، هتاکی و تخریب نامید، که نتیجه‌ای جز زیرسوال بردن جنبش دانشجویی ایران درپی مبارزات دانشجویی و خدشه‌دار کردن تقدس جنبش و فعالیت‌های دانشجویی ندارد.

 این فعال دانشجویی ابرازخاطرنشان کرد: انتقاد از حاکمیت باید درچارچوب باورهای دینی و بومی مردم که در قانون اساسی جمهوری اسلامی متبلورشده است، انجام گیرد. هر گونه تخطی ازاین چارچوب، پس زده شدن از قاطبه‌ی دانشجویان و رکود جنبش دانشجویی را در پی دارد.

 بادپا درپایان همچنین یادآور شد: مسوولین باید به این نکته توجه داشته باشند که وظیفه‌ی جنبش دانشجویی، انتقاد کردن و تذکر به جا درجهت رفع نواقص است که کار ویژه‌ی اصلی آن انتقاد فعال است. البته کارکرد جنبش دانشجویی، جنبه‌ی دیگری هم دارد و آن؛ تبیین نکات مثبت و اهمیت انقلاب اسلامی برای مردم است. مسوولین باید زمینه را برای این انتقاد فعال، فراهم کنند و خود نیز ازاین انتقادها فرصتی برای کارآمدی بهتر به وجود آورند، تا شاهد تعادل بین آستانه‌ی انتقادپذیری و انتقادگرایی دانشجویان در محیط دانشگاه شویم.

مشاهده خبر در ایسنا


هنگامی که نزد آموزگار یا در مجلس های دانش نشستید، نزدیک هم شوید و برخی پشت برخی دیگربنشیند . مانند دوران جاهلیت پراکنده منشینید . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]