نیست بر لوح دلم جز الف قامت یار . . . . چکنم حرف دگر یاد نداد استادم
سید شهیدان اهل قلم، سید مرتضی آوینی:
هنر آن است که بمیری پیش از آنکه بمیرانندت و مبداء و منشاء حیات آنانند که اینگونه مرده اند... خون حسین (ع) و اصحابش کهکشانی است که بر آسمان دنیا راه قبله را می نمایاند... پندار ما این است که ما مانده ایم و شهداء رفته اند، اما حقیقت آن است که زمان ما را با خود برده و شهداء مانده اند... زندگی زیباست اما شهادت از آن زیباتر است... حب حسین (ع) سرالاسرار شهداست... از عاشورای سال 61 هجری دیگر زمان از عاشورا نگذشته است و همه روزها عاشوراست... کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی بسوی حقیقت نیست... حقیقت هنر نوعی معرفت است که در عین حضور و شهود برای هنرمند مکشوف می گردد... هنر شیدایی حقیقت و تجلی شیدایی است

"زرین‌کلک" سر بلند می‌کند و به دختر محجبه می‌گوید که: "تو حرف نزن. زیر روسری خودت هم حتماً مو نداری که این‌طور خود را می‌پوشانی؟!» و در چشم به هم زدنی، دست دراز می‌کند. لبه روسری دخترک را بالا می‌زند و حلقه‌ای از زنجیره‌ی عصمتش را بیرون می‌کشد که:" آی بچه‌ها ببینید، هاجر هم مو دارد! "

 

نقاشی‌های دانشجویان روی میزی در میانه کلاس چیده شده است. استاد کنار میز نشسته و دانشجویان گرداگردش حلقه زده‌اند. یکی دو نفر روی میز نشسته‌اند و از پهلو نظر می‌دهند. دیگران هم هر کدام از سمتی دستی دراز کرده‌اند و چیزی می‌گویند.

دانشجویان فرشتگان ذهنی خود را به تصویر کشیده‌اند و یکی از همه، فرشته‌ای است که از نعمت جعد مشکین محروم است! استاد می‌گوید: یعنی چه، چرا فرشته‌ات مو ندارد؟ قشنگ نیست! و دانشجویان شروع به اظهارنظر می‌کنند.

یکی استاد را تایید می‌کند، یکی بیشتر حتی، فرشته بی‌مو را تقبیح می‌کند و یکی از آن میانه - دختری محجبه - لب می‌گشاید که: ربطی ندارد...! استاد سر بلند می‌کند که: "تو حرف نزن. زیر روسری خودت هم حتماً مو نداری که اینطور خود را می‌پوشانی؟!»

 

این استاد در چشم به هم زدنی، دست دراز می‌کند. لبه روسری دخترک را بالا می‌زند و حلقه‌ای از زنجیره‌ی عصمتش را بیرون می‌کشد که: آی بچه‌ها ببینید، هاجر هم مو دارد 

در صدای خنده حماقت‌بار دانشجویان، آواری از تصاویر وهم انگیز بر سر هاجر خراب می‌شود. هاجر سلیمی که این اتفاق او را شوکه کرده بود، تا چند ساعت حالت طبیعی نداشت.

 

این استاد هتاک "نورالدین زرین کلک" نام دارد که ملقب به "پدر انیمیشن ایران" شده است!

 

وی عضو آکادمی سلطنتی بلژیک، مفتخر به همکاری با انتشارات آمریکایی فرانکلین است. این انتشارات که دفتر مرکزی آن در نیویورک قرار دارد بخشی از بودجه خود را از اموال کمپانی های صهیونیستی تأمین می کند. فرانکلین در زمان رژیم منحوس پهلوی در تهران دفتر داشته و توانسته بود مجوزچاپ کتابهای درسی ایران را از شاه معدوم دریافت کند تا بدین وسیله اموال ملت ایران را به آمریکا منتقل کند.

 

خبرگزاری‌هایی همچون خبرگزاری ایسنا (وابسته به جهاد دانشگاهی) و خبرگزاری مهر (وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی) و برخی مراکز هنری بارها با تصاویر و گزارش‌های خبری مختلف، مصاحبه‌ها و هدای هدیه و برگزاری مراسم تجلیل، این استاد غربزده را مورد تعریف و تمجید و حمایت قرار داده‌اند و حتی برای ۷۰ سالگی او که ۲۰ فروردین ۸۶ بود، جشن گرفته‌‌اند!

 

با توجه به مسائل پیش آمده در دانشگاه‌ها و مستندات فراوان مبنی بر نفوذ چنین اساتید و دانشجونماهایی به دانشگاه‌ها و مراکز فرهنگی، دیگر زمان انقلاب فرهنگی مجدد فرا رسیده و باید مراکز فرهنگی و دانشگاه‌ها را از لوث وجود عوامل ضدانقلاب پاک کرد تا فرزندانمان همچون نسل‌های اول تا سوم انقلاب، انقلابی و اسلامی باشند.

انصار نیوز



یا دانشمند باش یا دانشجو یا شنونده و یادوستدار و پنجمی مباش که هلاک می گردی . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]