نیست بر لوح دلم جز الف قامت یار . . . . چکنم حرف دگر یاد نداد استادم
سید شهیدان اهل قلم، سید مرتضی آوینی:
هنر آن است که بمیری پیش از آنکه بمیرانندت و مبداء و منشاء حیات آنانند که اینگونه مرده اند... خون حسین (ع) و اصحابش کهکشانی است که بر آسمان دنیا راه قبله را می نمایاند... پندار ما این است که ما مانده ایم و شهداء رفته اند، اما حقیقت آن است که زمان ما را با خود برده و شهداء مانده اند... زندگی زیباست اما شهادت از آن زیباتر است... حب حسین (ع) سرالاسرار شهداست... از عاشورای سال 61 هجری دیگر زمان از عاشورا نگذشته است و همه روزها عاشوراست... کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی بسوی حقیقت نیست... حقیقت هنر نوعی معرفت است که در عین حضور و شهود برای هنرمند مکشوف می گردد... هنر شیدایی حقیقت و تجلی شیدایی است

 

یک گروه مستندساز دانمارکی که دو روز قبل از ایران خارج شده‌اند، به‌زودی درصدد پخش فیلمی جنجال برانگیز و جهت‌دار درخصوص اعتراضات مردمی به اقدامات موهن نشریات اروپایی به مقدسات اسلامی هستند.
    
به گزارش خبرگزاری فارس، همزمان با گذشت یکسال از اهانت روزنامه دانمارکی به ساحت مقدس پیامبر اعظم(ص) و برانگیخته شدن عواطف مسلمانان سراسر جهان از جمله در کشورمان، یک گروه مستندساز از شبکه 2 تلویزیون دانمارک با هدف تهیه برنامه‌ای در این باره در ایران بوده‌اند.

بنابر این گزارش، این گروه تلویزیونی ضمن مصاحبه با برخی از شخصیت‌های مختلف و سرشناس مذهبی و سیاسی در تهران، با تعدادی از دانشجویان دانشگاه‌های مختلف نیز مصاحبه هایی انجام داده‌اند.

به گفته این افراد، مصاحبه کنندگان دانمارکی سعی داشته‌اند به نوعی در لابلای جملات مصاحبه، این مطلب را القا کنند و به عنوان یک اعتراف از مصاحبه شونده دریافت نمایند که برگزاری تجمع مقابل سفارت دانمارک در سال گذشته توسط دانشجویان یک دانشگاه خاص و مقامات بلند پایه نظام بوده است.

مصاحبه گر این گروه، در گفتگوهایش با افراد مختلف اصرار داشته اعتراضات مردمی به هتک حرمت روزنامه‌های دانمارکی را به نهادهای رسمی همچون سپاه پاسداران و دولت منتسب کند.

در طول سال های گذشته، مجموعه‌هایی از این قبیل، از جمله مستند «پاسداران آیت الله» از شبکه BBC و «سفر انقلابی» ساخته کریستین امانپور از شبکه CNN به نمایش درآمد که محتوای این برنامه ها نیز تخریب وجهه جمهوری اسلامی با استفاده از تعدادی مصاحبه‌های جهت دار و سانسور شده از شهروندان ایرانی بوده است.

گزارش خبرنگار فارس حاکی است این افراد مجوزی برای حضور در سطح شهر تهران داشته‌اند و جای این سؤال وجود دارد که چرا مسئولان مربوطه تا این حد با اغماض برای این افراد اجازه تهیه گزارش داده‌اند.

این در حالی است که برای خبرنگاران ایرانی در کشورهای مختلف سختگیری‌های قابل ملاحظه‌ای برای تهیه خبر و گزارش وجود دارد.

گفتنی است خبرنگار صدا و سیمای ایران در نیویورک مقر سازمان ملل، تنها می‌تواند تا شعاع 2 کیلومتری از ساختمان سازمان ملل دور شود.
 



هرکه بر دوستش خُرده گیری کند [و بخواهد مو را از ماست بکشد]، دوستی اش گسسته می شود . [امام علی علیه السلام]