مراسم بزرگداشت چهاردهمین سالروز شهادت سید مرتضی آوینی که در تالار سید الشهدا(ع) برگزار شد، سردار مهندس سعید قاسمی از بی توجهی به تاریخ و جغرافیای جنگ به شدت انتقاد کرده و عنوان کرد :
سید مرتضی آوینی دقیقا می دانست که آثار دفاع مقدس را شخم می زنند. با اینکه حضرت روح الله در پیامی تاکید موکد داشتند که مناطقی را نگه دارید، ما چه کردیم و چه بهتر که بگوییم چه کارهایی نکردیم! مرتضی می دانست که این اتفاق می افتاد.دژ در خرمشهر بر اثر عملیات بازسازی شخم زده شد و تمامی تانک های آن در کارخانه نبرد اهواز ذوب شد. در سنندج، در و دیوار باشگاه افسران ،باشگاهی که در آن پانزده روز محاصره بودیم و جنگیدیم و هنوز آثار جنگ و مرمی ها در آن بود را با بلدوزر تخریب کردند و روی آن ساختمانی بنا کرده اند به نام "مرکز حفظ ارزش های دفاع مقدس"! . در شلمچه پیتزا فروشی درست کرده اند... با هزینه های فراوان سیستم دالبی گذاشته اند تا با ایجاد صدای واقعی چنین و چنان شود.
برادران! با این مسائل این قدر عوامانه برخورد نکنید! نمی دانم چه کسی می خواهد جلوی تخریب تاریخ و جغرافیای دفاع مقدس را بگیرد؛ علی رغم آن که همه آن ها نیز عزیزان و رفقای ما هستند.
سید مرتضی می توانست به شهرک سینمایی برود و به ساخت فیلم مشغول شود. اما می دانست که امروز از 1300 صفحه کتاب های درسی که به بچه های ما تدریس می شود به طور متوسط از دو تا چهار برگ درباره دفاع مقدس است. در شرایطی که هنوز بچه های جنگ هستند و کار می کنند و بهترین تصاویر را از بحران هایی همچون جنگ 33 روزه لبنان می گیرند این برنامه ها را در بد ترین ساعات پخش می کنند و بهترین ساعت ها را برای طنزهای کم مایه ای همچون "ترش و شیرین" می گذارند... گو اینکه صدا و سیما رسالتی جز سرگرم نمودن مردم به مسائل سطحی ندارد. این گونه است که همچنان دچار آن بحران در قصه "خنجر و شقایق" هستیم
همرزم شهید آوینی در بخش دیگر از صحبت های خود این گونه ادامه داد: سید مرتضی یادت می آید که گفتی کار فرهنگی یارانه پذیر است؟ بعد از شهادت تو رفتند آقایان راهی را که رفتند! یکی به دنبال خرید فلان کارخانه سیگارسازی رفت و دیگری سفره خانه سنتی راه انداخت و آن دیگری جوراب استارلایت تولید کرد تا با پول این ها کار فرهنگی مستقل انجام دهند