نیست بر لوح دلم جز الف قامت یار . . . . چکنم حرف دگر یاد نداد استادم
سید شهیدان اهل قلم، سید مرتضی آوینی:
هنر آن است که بمیری پیش از آنکه بمیرانندت و مبداء و منشاء حیات آنانند که اینگونه مرده اند... خون حسین (ع) و اصحابش کهکشانی است که بر آسمان دنیا راه قبله را می نمایاند... پندار ما این است که ما مانده ایم و شهداء رفته اند، اما حقیقت آن است که زمان ما را با خود برده و شهداء مانده اند... زندگی زیباست اما شهادت از آن زیباتر است... حب حسین (ع) سرالاسرار شهداست... از عاشورای سال 61 هجری دیگر زمان از عاشورا نگذشته است و همه روزها عاشوراست... کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی بسوی حقیقت نیست... حقیقت هنر نوعی معرفت است که در عین حضور و شهود برای هنرمند مکشوف می گردد... هنر شیدایی حقیقت و تجلی شیدایی است

حسین تقی‌پور 

 300 عنوان فیلم جدیدی است که هالیوود برای مقابله با فرهنگ و هویت ایرانی – اسلامی و تصویر مبهم از فرهنگ مشرق زمین برای اکران و نهادینه کردن هجمه خود به خیزش هویتی در منطقه آماده کرده است. داستان این فیلم برگرفته از کتابی نوشته «فرانک میلر» و به کارگردانی «زاک اسنایدر» درمورد جنگ میان شاه یونانی (لئونیداس) با 300 نفر مرد جنگی و «خشایار شاه» ایرانی با ارتش چند میلیونی.
داستان فیلم 300 جنگ ایران و یونان در میدان جنگ ترموبیل «گردنه معروفی در یونان، بین کو اویته و خلیج مالیک» است. جایی که پادشاه اسپارتی یعنی لئونیداس ارتش 300 نفری خود را علیه ارتش عظیم ایراناین تجهیز کرد تا مقابل سپاه «خشایارشاه» ایستادگی کند، اما گوژپشتی دروازه‌های شهر را به روی لشگر ایران باز می‌کند و سرانجام این 300 اسپارتی پس از 3 روز ایستادگی شکست خوردند و زمانی که ایرانیان وارد شهر شدند دست به جنایات و کشتار زدند. این فیلم بسیار موهن‌تر از فیلم‌های سینمایی دیگر مانند اسکندر (ساخته الیور استون) علیه ایرانیان و در راستای ساختن فیلم‌های ضد ایرانی و ارائه چهره‌ای منفی از ایرانیان در میان تصمیم‌سازان هالیوود است. این فیلم ایرانیان را وحشی و کم‌ خرد و حتی از لحاظ شکل ظاهری نیز زشت و غیر انسانی نشان می‌دهد. فیلم چهره‌ای خشن، چشم‌ها خون‌آلود بدوی و ضد دموکراسی و قیافه‌ای شبیه تروریست‌های امروزی از ایرانیان به نمایش می‌گذارد و اینان حقیقتی جز کشتن نمی‌دانند و از نظر فکری ضعیف و صرفاً از لحاظ فیزیکی تنومند هستند.

ادامه مطلب



سه چیز توان فرساست : از دست دادن دوستان، فقر در غربت و ادامه یافتن سختی . [امام علی علیه السلام]