امروز مهمترین عنصری که در فرهنگ انقلاب اسلامی مورد تهدید است انقلابی بودن است. انقلابی بودن درمکالمات بعضی آقایان تبدیل به فحش شده است. به ما می گویند افراطی، اما خودشان در دره تفریط ایستاده اند و حتی اگر کسی در دامنه عدالت ایستاده باشد به او می گویند بیا پایین خیلی بالا ایستاده ای!! دلیل اینها کوتاه آمدن ماست که ما را در موضع متهم قرار داده است
وحید جلیلی در جلسه ای با عنوان حزب الله ، فرهنگ،سیاست، ضمن ارائه گزارشی ازوضعیت فرهنگی کشوروذکر نمونه هایی ازجشنواره فیلم فجر گفت: آیا وضعیت فعلی فرهنگی کشور طبیعی است یا غیر طبیعی؟ آیا سزاوار انقلاب اسلامیست که چنین ویترین فرهنگیی داشته باشد؟ آیا امکانات ونیروهای ما محد ود است؟ آیا ما حرفی نداریم؟
سردبیر تحریریه چهارم سوره افزود: یکی ازمهمترین حرفهای مدیران فرهنگی کشور اینست که مانیرو نداریم واین حرف را هم در سال اول وهم در سال دهم مسؤولیتشان می گویند.آیا می شود باور کرد انقلابی که متوسط سن دانشمندان هسته ایش 30 سال است، پس از 28 سال نویسنده وهنرمند ندارد. اینها را می گویند آنوقت 20 نفر را باهم اخراج می کنند. این ادعا به نظر من دلیل عمده اش غلبه سیاست بازی بر کار فرهنگی است. یک فضای توهمی ایجاد می کنند ومسائل غیر واقعی را بصورت بدیهیات جلوه می دهند.دلیل دیگرش اینست که مدیران ترجیح می دهند اطرافشان کسانی حضور داشته با شند، که سالهاست با افراد مختلف مانده اند. اما بچه حزب اللهی مهمان نیست. خودش را صاحبخانه می داند. آدم خطرناکی است. زبان دراز است . پس بهتر است حذف شود.
وی با ذکر این نکته که فرهنگی های حزب اللهی جزو مستضعف ترین اقشار هستند، ضعیف پنداشته شده، ضعیف نگه داشته شده وضعیف خواسته شده، افزود: امروز موج دوم انقلاب اسلامی به میدان آمده است وپتانسیل ما در حد همان اول انقلاب است . اما متاسفانه بعضی سیاستها ومنشهای مدیریتی در پی مهار این موج است. وحتی مدیران پس از3 تیر هم به اینکه مقداری از قبل بهتر باشیم راضیند.
ادامه مطلب