سفارش تبلیغ
صبا ویژن


نیست بر لوح دلم جز الف قامت یار . . . . چکنم حرف دگر یاد نداد استادم
سید شهیدان اهل قلم، سید مرتضی آوینی:
هنر آن است که بمیری پیش از آنکه بمیرانندت و مبداء و منشاء حیات آنانند که اینگونه مرده اند... خون حسین (ع) و اصحابش کهکشانی است که بر آسمان دنیا راه قبله را می نمایاند... پندار ما این است که ما مانده ایم و شهداء رفته اند، اما حقیقت آن است که زمان ما را با خود برده و شهداء مانده اند... زندگی زیباست اما شهادت از آن زیباتر است... حب حسین (ع) سرالاسرار شهداست... از عاشورای سال 61 هجری دیگر زمان از عاشورا نگذشته است و همه روزها عاشوراست... کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی بسوی حقیقت نیست... حقیقت هنر نوعی معرفت است که در عین حضور و شهود برای هنرمند مکشوف می گردد... هنر شیدایی حقیقت و تجلی شیدایی است
مهندس سلیمی‌‌نمین در یک مصاحبه گفت: کارگزاران را اولین جریان بدعت‌گذار در روند انقلاب می‌دانم. کارگزاران اولین تشکیلاتی بود که علیه مشی امام عمل کرد. البته بعضی از جریانات راست هم از سر کج‌فهمی و عدم کشش سیاسی با مشی امام مخالفت می‌کردند اما کارگزاران با تامل وشناخت و برنامه ریزی دقیق به مقابله با اندیشه امام پرداخت.

مدیر دفتر تدوین و مطالعات تاریخ ایران درباره نسبت هاشمی با کارگزاران گفت: هاشمی از ابتدای انقلاب در خصوص تشکیل کارگزاران از نظر فکری نوساناتی داشته که بیشتر سیاسی بوده. تفکر هاشمی همان چیزی است که در کارگزاران متبلور است. هاشمی یک زمانی لیدر سیاسی چپ بود و در دوران مجلس دوم، قوه مجریه، قوه مقننه و حتی قوه قضائیه را تقریبا هدایت می‌کرد و چپی‌های سه قوه، رهبری هاشمی را پذیرفته بودند. اما تفکر هاشمی کاملا" با تفکر آن‌ها تطابق نداشت.

این پژوهشگر درباره علت ابهام در پرونده موسویان و دلیل حمایت امثال آقای حسن روحانی از او گفت: برای درک شرایط موسویان باید به عقب بازگشت. یکی از ویژگی‌های هاشمی در دوران ریاست مجلس، فعالیت شدید در عرصه بین‌الملل بود و یکی از ابزارهای هاشمی برای تبادلات سیاسی بین‌المللی، روزنامه تهران تایمز بود که از آن برای پیام دادن و پیام گرفتن از غرب استفاده می‌کرد. آقای هاشمی موسویان را از مسؤول موتوری به مسؤولیت مالی و اداری مجلس ارتقاء داد. بعد هم موسویان به روزنامه تهران‌تایمز منتقل شد و بعد به سمت مدیرمسؤولی رسید. هم کار سیاسی و هم کار اقتصادی انجام می‌داد.
اما ورود موسویان و تعدادی دیگر در جریان بازی با غرب، زمینه جذب آن‌ها را به غرب فراهم کرد. مثلا آقای فیروزی کاملا" جذب غرب شد و وارد بازی جاسوسی شد تا آنجا که در حدود شش هزار دلار مستمری می‌گرفت. فیروزی در انتخابات دوم خرداد به ناطق نزدیک شد و مشاور عالی او شد و حتی اسرار محرمانه سفر ناطق به شوروی را به آمریکایی‌ها منتقل کرد و بعد از آن دستگیر شد و به علت مسائل اخلاقی محکوم شد. آقای روحانی در آن دوره هم متاسفانه از فیروزی حمایت گسترده کرد و حکم فیروزی لغو شد و در نهایت با تهدید شاکیان او را نجات دادند که این مساله به نقطه‌ی سیاه عملکرد قوه قضائیه در آن زمان تبدیل شد. فیروزی از طریق یک دیپلمات ژاپنی اطلاعات را به آمریکا انتقال می‌داد. فیروزی در نهایت با فشار در سال چهارم محکومیت آزاد شد و الان هم سر دبیریک روزنامه اقتصادی است.

من در آن زمان یک نامه محرمانه به آقای خاتمی نوشتم اما آقای خاتمی با اینکه در جریان ریز فساد فیروزی بود برخوردی نکرد. حتی خبرگزاری جمهوری اسلامی هم به صورت کاملا مثبت نوشت که روزنامه نگار اصلاح‌طلب آزاد شد. البته دامنه حامیان فیروزی و موسویان خیلی گسترده است و روحانی به علت تعلق تشکیلاتی با این افراد، حمایت بیشتری انجام می‌دهد. فیروزی در آستانه انتخابات نهم ریاست‌جمهوری به عنوان پنج روزنامه‌نگار برتر با هاشمی ملاقات کرد که بنده نامه محرمانه‌ای به او نوشتم و این در حالی است که هاشمی و خیلی‌ها از جاسوسی او خبر داشته و آن را تائید می‌کردند

هر که به حکمت شناخته شود، چشمها او رابه دیده وقار و شکوه بنگرند . [امام علی علیه السلام]