نیست بر لوح دلم جز الف قامت یار . . . . چکنم حرف دگر یاد نداد استادم
سید شهیدان اهل قلم، سید مرتضی آوینی:
هنر آن است که بمیری پیش از آنکه بمیرانندت و مبداء و منشاء حیات آنانند که اینگونه مرده اند... خون حسین (ع) و اصحابش کهکشانی است که بر آسمان دنیا راه قبله را می نمایاند... پندار ما این است که ما مانده ایم و شهداء رفته اند، اما حقیقت آن است که زمان ما را با خود برده و شهداء مانده اند... زندگی زیباست اما شهادت از آن زیباتر است... حب حسین (ع) سرالاسرار شهداست... از عاشورای سال 61 هجری دیگر زمان از عاشورا نگذشته است و همه روزها عاشوراست... کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی بسوی حقیقت نیست... حقیقت هنر نوعی معرفت است که در عین حضور و شهود برای هنرمند مکشوف می گردد... هنر شیدایی حقیقت و تجلی شیدایی است

در پی فعالیتهای تخریبی رژیم اشغالگر قدس در حریم مسجدالاقصی، بخشهایی از این مکان مقدس و تاریخی مسلمانان، در راستای بی توجهی مسئولان، نهادهای اسلامی، استمرار فعالیت رژیم اشغالگر اسرائیل و عدم عقب نشینی آنها تخریب شده است.

   شیخ رائد صلاح رهبر جنبش اسلامی فلسطین در ماههای گذشته قبل از آنکه مؤسسه اسرائیلی به نابودی باب المغاربه متصل به دیوار غربی مسجدالاقصی و دو اتاق دیگر آن اقدام کند، گفت: مؤسسه اسرائیلی بخشی از مسجدالاقصی را نابود خواهد کرد. از این رو از کشورهای اسلامی و عربی خواست تا فورا اقدامات اسرائیل را قبل از آنکه اتفاق افتد، متوقف کنند.

شیخ عکرمه صبری رئیس شورای عالی اسلامی و خطیب مسجدالاقصی نیز تأکید کرد که باب المغاربه بخشی از مسجدالاقصی است که از آن جدا نمی شود و نابودی آن از سوی مؤسسات اسرائیلی جریمه بزرگی دارد.

در پی جستجوهای میدانی، جنبش اسلامی، مؤسسه الاقصی، گروه قدس و همچنین دهها مؤسسه دیگر نسبت به کشف و افزایش حفاریهای اسرائیل در بخش زیرین مسجدالاقصی و اجرای تدابیر آنها برای یهودی سازی شهر قدس هشدار دادند.



آن که با دست کوتاه ببخشد او را با دست دراز ببخشند [ مى‏گویم : معنى آن این است که آنچه آدمى از مال خود در راه نیکى و نیکوکارى بخشد ، هرچند اندک بود خدا پاداش آن را بزرگ و بسیار دهد ، و دو دست در اینجا دو نعمت است و امام میان نعمت بنده و نعمت پروردگار فرق گذارد ، نعمت بنده را دست کوتاه و نعمت خدا را دست دراز نام نهاد ، چه نعمتهایى خدا همواره از نعمتهاى آفریدگان فراوانتر است و افزون چرا که نعمتهاى خدا اصل نعمتهاست و هر نعمتى را بازگشت به نعمت خداست و برون آمدن آن از آنجاست . ] [نهج البلاغه]