نیست بر لوح دلم جز الف قامت یار . . . . چکنم حرف دگر یاد نداد استادم
سید شهیدان اهل قلم، سید مرتضی آوینی:
هنر آن است که بمیری پیش از آنکه بمیرانندت و مبداء و منشاء حیات آنانند که اینگونه مرده اند... خون حسین (ع) و اصحابش کهکشانی است که بر آسمان دنیا راه قبله را می نمایاند... پندار ما این است که ما مانده ایم و شهداء رفته اند، اما حقیقت آن است که زمان ما را با خود برده و شهداء مانده اند... زندگی زیباست اما شهادت از آن زیباتر است... حب حسین (ع) سرالاسرار شهداست... از عاشورای سال 61 هجری دیگر زمان از عاشورا نگذشته است و همه روزها عاشوراست... کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی بسوی حقیقت نیست... حقیقت هنر نوعی معرفت است که در عین حضور و شهود برای هنرمند مکشوف می گردد... هنر شیدایی حقیقت و تجلی شیدایی است
عضو سابق شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان گفت:فمینیسم محصول و مولود طبیعی نگاه مسیحیت کلیسایی و عرف جوامع غربی نسبت به جنس زن است.
   به گزارش خبرگزاری فارس نرجس بختیار خلج، کارشناس مسایل زنان و عضو سابق شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان که در نشستی و در موضوع «جریان شناسی دفاع از حقوق زنان» سخن می گفت، اظهار داشت:اروپای قرون وسطی نگاهی کاملاً ابزاری، تحقیر آمیز و ناپاک نسبت به زنان داشت و این رویکرد آنان نتیجه‌ای جز فمینیسم نمی‌توانست در اروپای پس از رنسانس داشته باشد؛البته نگاه منفی و تحقیرآمیز در غرب پس از رنسانس نیز تاکنون نسبت به زنان وجود دارد.
    بختیار خلج متذکر شد:اکنون ما در غرب با نوعی جاهلیت مدرن و برده‌داری نوین در ارتباط با حقوق زنان مواجه هستیم؛ فمینیست‌های افراطی غربی نه تنها مطالبات و دیدگاه‌هایشان منجر به ارتقای حقوق جایگاه زنان نشد، بلکه موقعیت زنان را متزلزل‌تر نمود و کانون گرم خانواده را که مهم‌ترین نهاد جامعه است،ویران کرد.
    بختیار خلج در جمع خواهران شورای مرکزی مجمع نمایندگان جامعه اسلامی دانشجویان افزود: فمینست های کشور ما می‌خواهند حقوق و مطالبات صنفی فمینیست‌های غربی را در کشور ما اجرا کنند در صورتی که فمینیسم غربی محصول شرایط دینی و اجتماعی غربی است؛ هر جامعه‌ای با توجه به آیین و آداب و رسوم اصلاحات منطبق بر آن جامعه رامی‌پذیرد.
   وی گفت: نگاه دین اسلام به زنان با مسیحیت و تمدن غرب متفاوت است؛اسلام واقعی توانایی پاسخگویی به تمام مشکلات و مطالبات به حق زنان را دارد و تحول نقش زنان در عرصه اجتماع و اداره کشور پس از انقلاب اسلامی موید این مطلب است.
    وی گفت: اگر اکنون شاهد برخی از کم‌توجهی ها می‌باشیم این ناشی از فرهنگ جامعه است که بسیاری از آنها ریشه در عدم اجرای قوانین اسلام دارد.
    این کارشناس مسایل زنان گفت:جریان غیردینی و سکولار دفاع از حقوق زنان که برخی در کشور آن را نمایندگی می‌کنند استفاده ابزاری از دین، ارایه نکردن طرح و الگویی مشخص و عملی، پذیرش منفعلانه حقوق غربی و دین‌زدایی از برکت اصلاحی زنان مهم‌ترین ویژگی‌های رویکردشان است.
   وی خاطرنشان کرد:اما زنان طیف اصولگرا در پیگیری حقوق و مطالبات زنان، توجه به تفاوت‌های طبیعی زن و مردم ، توجه به حقوق و اخلاق به عنوان دو محور اصلی روابط زن و مرد ،نفی تقابل و تضاد زن و مردم ،توجه به خانواده به عنوان واحد بنیادین جامعه، حفظ استقلال و پرهیز از انفعال و پرهیز از تجددمآبی و تحجرگرایی را سرلوحه فعالیت‌های دفاع از حقوق زنان قرار داده‌اند.

نقل می کنند که امام صادق علیه السلام این دو بیت را بارها برای مَثَل زدن می خواند [کنز الفوائد]