با سلام:
سايت جامعه اسلامي دانشجويان:
هاشمي رفسنجاني اضافه كرد: با تجربه تمدن اسلامي اين بار چشم انداز را طراحي كرديم و تعداد زيادي از سياست هاي كلي را تقديم رهبري كرديم كه برخي را تاييد و ابلاغ كردند و برخي نيز مانده است ولي مي توان چهره تفكر و تمدن اسلامي را در آن ديد.
سايت بازتاب در همين زمينه:
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: روح سند چشمانداز را ميتوان به عنوان تعريف تمدن اسلامي دانست و همه دستگاهها هم بايد چشمانداز 20 ساله را دنبال کنند ولي متاسفانه اين 2 سال گام موثري براي پيشرفت به سمت چشمانداز حاصل نشده است.
سايت ايسنا در همين زمينه:
هاشمي رفسنجاني افزود: اختلافات به وجود آمده بر سر راه اجراي چشمانداز نيز در مورد تذكرات مطرحشده از جانب رهبري است و بايد با سعه صدر، كارشناسي و مذاكره و در فضاي دوستانه به تدريج اختلافات را حل كنيم؛ چرا كه اگر به سياستهاي كلي عمل نشود به اهدافي كه براي تامين تمدن اسلامي در نظر گرفته شده عمل نميشود.
احد اسدي:
مشاهده مي كنيد كه در هر سه سايت منظور اقاي هاشمي به نوعي تحليل شده است ول حقيقت چيست منضور اقاي هاشمي از عدم اجراي اصلل 44 در راستاي برنامه بيست ساله كه اگر نشود تامين تمدن اسلامي اتفاق نمي افتد چيست؟
مظور اصلي ايشان اين است كه طبق برنامه بيست ساله و با اجراي مكمل ان يعني اصل 44 شركت هاي دولتي به افراد خاص انتقال يابند تا با قدرت سرمايه بتوانند تمدن اسلامي را در سطح جهان كسترش دهند در صورتي كه به نظر من اين نظر بهانه اي بيش نيست هدف اصلي انحصاري كردن شركت هاي دولتي مي باشد و انتقال مالكيت انها به اقا زاده ها و ديگر دوستان نه خدمت به تمدن اسلامي.