سفارش تبلیغ
صبا ویژن


نیست بر لوح دلم جز الف قامت یار . . . . چکنم حرف دگر یاد نداد استادم
سید شهیدان اهل قلم، سید مرتضی آوینی:
هنر آن است که بمیری پیش از آنکه بمیرانندت و مبداء و منشاء حیات آنانند که اینگونه مرده اند... خون حسین (ع) و اصحابش کهکشانی است که بر آسمان دنیا راه قبله را می نمایاند... پندار ما این است که ما مانده ایم و شهداء رفته اند، اما حقیقت آن است که زمان ما را با خود برده و شهداء مانده اند... زندگی زیباست اما شهادت از آن زیباتر است... حب حسین (ع) سرالاسرار شهداست... از عاشورای سال 61 هجری دیگر زمان از عاشورا نگذشته است و همه روزها عاشوراست... کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی بسوی حقیقت نیست... حقیقت هنر نوعی معرفت است که در عین حضور و شهود برای هنرمند مکشوف می گردد... هنر شیدایی حقیقت و تجلی شیدایی است

آنچه که در پی می‌آید سومین بخش از گزارش دومین کارگاه « بررسی سیاست‌های مدیریت و بهره برداری مخازن نفت و گاز» است که از سوی سرویس مسائل راهبردی دفتر مطالعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) برگزار شد.
به گزارش خبرنگار گروه مسائل راهبردی ایسنا، در این کارگاه دکترعلی‌محمد سعیدی و دکتر مسعود درخشان و کمال دانشیار، رییس کمیسون انرژی مجلس شورای اسلامی به بررسی موضوع یاد شده پرداختند.
گفتنی است در این کارگاه از مهندس سهیلی پور مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی گاز و محمد جواد عاصمی پور قائم مقام مدیر عامل شرکت ملی نفت دعوت به عمل آمده بود که در این نشست حضور نیافتند.
در بخش‌های پیشین این گزارش توضیح داده شد که بر اساس مطالعات دکتر سعیدی با توجه به افت فشار مخازن بر اثر حجم عظیم نفت برداشت شده، نیاز امروز مخازن کشور به تزریق گاز، ‏560 میلیون متر مکعب است. این درحالی است که گفته می‌شود حجم تزریق کمتر از 100 میلیون متر مکعب است.
به گفته استادان شرکت کننده در این کارگاه، اگر گازی که قصد صدور آن به کشور‌های مختلف وجود دارد، به مخازن نفتی کشور تزریق شود، از نابودی 65 میلیارد بشکه نفت- معادل بیش از 30 تریلیون دلار که به دلیل کمبود تزریق، غیر قابل استحصال می‌شود، جلوگیری خواهد شد.

خبرنگار:
شما به برخی از آمار‌های تحریف‌شده سازمان بین‌المللی انرژی اشاره کردید و توضیح دادید که این سازمان در جهت تأمین منافع و نیاز‌های مصرف‌کنندگان انرژی و برای تشویق تولید کنندگان انرژی به تولید بیشتر، مدعی بی‌اهمیت شدن ارزش سوخت‌های فسیلی، در اثر پیشرفت انرژی‌های نو است، اما صرف نظر از تحریف واقعیات و آمار در تحلیل‌های این سازمان، تحلیل شما درباره چالش میان سوخت‌های فسیلی و انرژی‌های نو در ایران چیست؟

ادامه



نادر طالب‌زاده با ساخت مستند «آمریکا شمارش معکوس»، سیاست‌های دولتمردان آمریکایی را به نقد می‌کشد؛ این مجموعه در 700 دقیقه از شبکه‌های داخلی و هم‌چنین پرس تی‌وی پخش خواهد شد.

این کارگردان  درباره مجموعه مستند «آمریکا شمارش معکوس» اظهار کرد: این برنامه وضع فعلی کشور آمریکا، تزلزل سیاست‌های این کشور، نظر خود مردم، منتقدان و کارشناسان درباره سیاست‌های آمریکا و نسبت آن با ایران را به تصویر می‌کشد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با ساخت این مستند توانسته است چهره‌ واقعی دولتمردان آمریکایی را آن طور که در بدو امر مدنظر داشته به تصویر بکشد؟ گفت: فکر می‌کنم به فرازهایی رسیده باشیم. نزدیک به 10 ایالت را پوشش دادم و با 100 تن مصاحبه‌ کردم. در مجموع خودم از این برنامه راضی هستم.

نادر طالب‌زاده با اعلام این که ساخت مجموعه مستند «آمریکا، شمارش معکوس» به کارگردانی وی ادامه می‌یابد، خاطرنشان کرد: 20 قسمت از این مجموعه که 400 دقیقه به طول می‌انجامد متعلق به پرس تی‌وی است و 300 دقیقه از آن هم از شبکه‌های داخلی پخش خواهد شد.

وی به این پرسش که آیا احتمال دارد، او سیاستمداران اصلی آمریکا را روزی در برنامه‌اش به نقد بکشاند، پاسخ مثبت داد و افزود: در این برنامه هم چند تن از این سیاستمداران را به چالش کشیده‌ایم.

طالب‌زاده از «گری سیک» (مشاور امنیتی ریگان و کارتر) به عنوان یکی از دولتمردان مهمی نام برد که در برنامه «آمریکا، شمارش معکوس» با آن‌ها گفت‌وگو شده است.

وی در عین حال گفت: با چند تن از دولتمردان مهم دیگر امریکا هم درخواستم مصاحبه داده‌ایم که به دلیل وضع بحرانی ایران- آمریکا موفق به انجام آن نشدیم.

طالب زاده همکاری منتقدان سیاسی آمریکا که مصاحبه با‌ آنان در مکان‌های جذابی انجام شده است، را مطلوب خواند و افزود: سیاستمداران اصلی آمریکا همکاری خوبی با ما نداشتند.

کارگردان « آمریکا، شمارش معکوس» هم‌چنین به این پرسش ایسنا که آیا بار دیگر برای ساخت برنامه‌ای دیگر به سراغ دولتمردان و سیاستمداران آمریکا می‌رود؟ پاسخ مثبت داد و در پایان خاطرنشان کرد: بار گذشته هم سراغشان رفته بودم اما آنان می‌ترسیدند، صحبت کنند.



<   <<   41   42   43   44   45   >>   >
جوانمردى آبروها را پاسبان است و بردبارى بى خرد را بند دهان و گذشت پیروزى را زکات است و فراموش کردن آن که خیانت کرده براى تو مکافات ، و رأى زدن دیده راه یافتن است ، و آن که تنها با رأى خود ساخت خود را به مخاطره انداخت ، و شکیبایى دور کننده سختیهاى روزگار است و ناشکیبایى زمان را بر فرسودن آدمى یار ، و گرامیترین بى‏نیازى وانهادن آرزوهاست و بسا خرد که اسیر فرمان هواست ، و تجربت اندوختن ، از توفیق بود و دوستى ورزیدن پیوند با مردم را فراهم آرد ، و هرگز امین مشمار آن را که به ستوه بود و تاب نیارد . [نهج البلاغه]